Knjige, brošure mehka vezava

Knjige, brošure mehka vezava

Izpolnite obrazec

1 Step 1
Pošljite povpraševanje
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Knjige (mehka vezava)

Če ste do sedaj tiskali brošure v klasičnem tisku, potem veste, da morajo biti natisnjene v dovolj veliki nakladi, da se vam cenovno izplača. Ampak zelo pogosto ne potrebujete petsto ali tisoč knjig, ker ne veste, kako se bo odzval trg in kako se bodo knjige prodajale.

Kaj pa če bi jih natisnili le petdeset ali sto? Morda le deset, dvajset? Pri nas lahko knjige natisnete v nizkih nakladah, saj uporabljamo sodobne digitalne tiskarske stroje, ki omogočajo cenovno ugoden tisk, ne glede na količino.

Knjiga je grafični izdelek, ki ji namenjamo največ pozornosti glede kvalitetne izdelave saj so naša dediščina za zanamce.
Knjige različnih formatov: A4, A5, A3, A6 ter pokočni ali ležeč format.
Tisk knjige: različni formati glede na željo naročnika.
Platnice: mehke, izbira ovitka glede na vsebino, ki pa je lahko tudi sijaj ali matt ter posebna dodelava kot je zlatenje ipd.
Gramatura papirja knjig: od 80 do 350 g. Vezava knjig pa je lahko: broširano, lepljeno v hrbtu.

Ceno knjige oblikujemo na podlagi količine, vrste papirja, barv tiska in dodelave lahko pa se oblikujejo na podlagi povpraševanja individualno.

Brošure

Brošure so zelo primerne kot promocija vašega podjetja, lahko natisnemo v večjih količinah ali manjše količine na digitalnem tisku, brošure so lahko tudi personalizirane.
Brošure spadajo med najzahtevnejše grafične izdelke. Brošura je sestavljena iz platnice oz. ovitka knjižnega bloka, pri tem je platnica tiskana na debelejše papirje, knjižnji blok pa na papirje nižjih gramatur.

Brošure različnih formatov: A4, A5, A3, A6 ter pokonči ali ležeč format.
Gramatura papirja: od 80 do 350 gramov, sama vezava brošure je lahko šivana z žico ali lepljena v hrbtu.

Ceno brošure oblikujemo na podlagi količine, vrste papirja, barv tiska in dodelave lahko pa se oblikujejo na podlagi povpraševanja individualno.