Plakati

BO-1414X1000 mm

B1-1000X707 mm

B2-707×500 mm

B3-500X353 mm

A0-1189X841 mm

A1-841X594 mm

A2-594X420 mm

 Izberite željen format

1 Step 1
Oblikovanje
Količina
Dostava
Vaši podatki
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Plakati

Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih je danes nujno. Dobro opravljeno delo ni več dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija. Plakat je praktična in priročna rešitev za promocijo vsega od zgoraj naštetega.
Plakati so enostaven in poceni način, da razširite novico o svoji ponudbi. Lahko so poljubne barve, oblike in velikosti. So idealen način, da se predstavite potencialnim kupcem in uporabnikom vaših storitev.

Z našo pomočjo oblikujte plakate na način, ki vaše storitve ali izdelke najbolje predstavi in je v skladu z vašo vizijo in poslanstvom. Barve, napisi, teksti imajo lahko simboličen pomen in sporočilo o vaši dejavnosti.
Svojo dejavnost predstavite kratko in jedrnato. Kakovostno vsebino začinite z lepim grafičnim dizajnom.

Nudimo vam hiter in kvaliteten tisk plakatov in posterjev za vašo prireditev, dogodek, predstavitev dejavnosti, promocijo ali oglasno kampanjo.

Za manjše naklade običajno uporabimo digitalni tisk, za večje naklade plakatov se uporablja offset tisk. Za tisk plakatov uporabljamo sodobne in kakovostne tiskalnike in najsodobnejšo programsko opremo.